WERKWIJZE

Welkom bij GBCONCEPT! Bij GBCONCEPT ben je aan het juiste adres voor interieurontwerp en interieurstyling van jouw huis en/of bedrijfspand.

Ik streef naar het creëren van stijlvolle, functionele en “eigen” interieurs die de smaak en levensstijl van mijn klanten weerspiegelen. Mijn werkwijze is zorgvuldig ontworpen om een naadloze en plezierige ervaring te bieden, vanaf het eerste gesprek tot de laatste finishing touch.

STAPPENPLAN

Intake aan huis
Onze reis begint met een persoonlijk gesprek. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk tijdens mijn interieuradviezen. Daarom kom ik graag bij je langs op locatie. Ik leer jou en jouw wensen kennen, bespreek je stijlvoorkeuren, je behoeften en welk budget. Dit helpt om een goede basis te leggen voor het ontwerpproces.

Conceptontwikkeling
Gebaseerd op de verzamelde informatie, zet ik mijn creatieve geest aan het werk. Ik ontwikkel unieke concepten en moodboards die als leidraad dienen voor het uiteindelijke ontwerp. Jouw feedback is van onschatbare waarde in deze fase, omdat we samen streven naar het perfecte concept voor jouw ruimte.

Ontwerp en Presentatie
Zodra het concept is verfijnd, ga ik over tot het gedetailleerde ontwerpproces. Ik creëer plattegronden, visualisaties en kleurenschema’s om je een duidelijk beeld te geven van het voorgestelde ontwerp. Ik neem de tijd om de ontwerpen met je te bespreken, aan te passen en te verfijnen totdat het perfect aanvoelt.

Aankoopbegeleiding
Ik kan indien gewenst je ook helpen met het vinden van de juiste meubels, stoffen en accessoires. Ik heb toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers en ik begeleid je bij de aankoop van alle benodigde items, rekening houdend met kwaliteit, duurzaamheid en het budget.

Uitvoering en coördinatie
Ik neem de leiding bij het coördineren van aannemers, leveranciers en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het ontwerp nauwkeurig wordt uitgevoerd. Ik hou je regelmatig op de hoogte van de voortgang en los eventuele problemen snel en efficiënt op.

Eindresultaat
Het moment waarop alles samenkomt! Het eindresultaat, en het moment dat je kunt gaan genieten van jouw prachtig getransformeerde ruimte. Mijn doel is niet alleen om een esthetisch aantrekkelijk interieur te creëren, maar ook om een omgeving op te leveren die perfect past bij jouw levensstijl en behoeften.

Bij GBCONCEPT geloven we in samenwerking, transparantie en aandacht voor detail. Neem contact met me op om jouw interieur transformatie te beginnen!​​

Haarweg 56  •  7696 BB Brucht  •  +31 (0)6 5498 2458  •  info@gbconcept.nl

Haarweg 56
7696 BB Brucht
+31 (0)6 5498 2458