ONTWERP

Ziet jouw woonkamer er al jaren hetzelfde uit en wil je je interieur eens veranderen? Wil je alles anders, maar weet je niet waar je beginnen moet? Ik help je graag. 

Veel mensen hebben moeite om hun vertrouwde woonkamer een nieuwe look te geven. Ze willen wel, maar ze vinden het lastig om een keuze te maken uit het enorme aanbod aan stoffen, meubels, wanden en vloeren. Of ze hebben geen tijd of zin in deze tijdrovende zoektocht. Redenen genoeg dus om mij in te schakelen!

 
KLEUR- EN SFEERBELEVING

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek leg ik uit wat ik voor je kan betekenen. Als de wensen bekend zijn, vertaal ik ze in een kleur- en sfeerbeleving, een zogeheten moodboard. Van daaruit wordt het nieuwe interieur ontworpen en volledig op papier gezet. Een map met een indelingsplattegrond, kleur- en materialenplan, een meubelplan en verlichting. Een compleet ontwerp bevat alle stalen van de gordijnen, behang, raamdecoratie, kleuren, vloer en meubelstoffen. Hierdoor krijg je een totaalbeeld van het eindresultaat, en met deze map kan het nieuwe interieur eenvoudig aangeschaft worden. Als aanvulling geef ik de nodige praktische aanwijzingen.

 

BEDRIJVEN

Naast woningen verzorg ik ook interieurontwerpen voor de zakelijke markt. Heeft jouw kantoor, horecagelegenheid of sportkantine een nieuwe look nodig? Ik kom graag bij je langs voor een passend interieuradvies. 

Haarweg 56  •  7696 BB Brucht  •  +31 (0)6 5498 2458

Haarweg 56
7696 BB Brucht
+31 (0)6 5498 2458