ONTWERP  •  INTERIEUR  •  STYLING

COLLECTIES

GORDIJN- EN MEUBELSTOFFEN

Een uitgebreide stoffencollectie met voiles, inbetweens, overgordijnstoffen en meubelstoffen van prachtige merken zoals, Casamance, Camengo, Romo, Villa Nova, Black Edition, Silvera en Ado. Zware linnens, velvet stoffen, katoenen in 480 kleuren, voiles, satijnen en mixstoffen zitten in deze collecties. Natuurlijk prachtig geconfectioneerd door een ervaren gordijnatelier die deze gordijnen maakt met of zonder voering, breed of extra breed band, dubbele, enkele of retourplooi….alles is mogelijk. Natuurlijk hangt een gordijn het allermooist aan een prachtige roede of rail, de kleur passend bij het interieur. Indien gewenst kan deze gemonteerd worden door de stoffeerder.

KARPETTEN

Prachtige karpetten van wol of synthetisch materiaal in standaard maten maar ook op maat gemaakt. De Munk Carpets maakt handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten. Deze collectie is van hoge kwaliteit en de laatste trends worden op de voet gevolgd.

Ook is er een collectie karpetten aanwezig van Romo en Villa Nova, deze zijn volledig afgestemd op de behangen en stoffen uit deze collectie. Verkrijgbaar in platweef maar ook in getufte kwaliteiten.

RAAMDECORATIE

Een schitterende collectie raamdecoratie van Multisol met rolgordijnen, duettes, plisse’s, jalouzieën, houten jalouzieën, vouwgordijnen, multishades en paneelgordijnen. Elke woonstijl kan worden voorzien van de juiste raamdecoratie om zo de mooiste sfeer neer te zetten.

BEHANG

Met behang is een groots effect te bereiken, wanden in een woning hebben het grootst aantal m2. Voor elk type woonstijl is een passend behang te vinden. Behang zorgt ervoor dat je juist een extra accent kan leggen met een structuur of mooi patroon. Behang is een grote “aankleder” in huis. Heb je een wand die echt iets kan gebruiken, kies dan een afbeelding van Daisy James. Een zeer goede kwaliteit die tegen een stootje kan en die als 1 afbeelding te plaatsen is zonder naden.

MEUBELEN

Eigentijdse meubelen van Keijser en Co met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Afwijkende maatvoeringen en verschillende afwerkingen. Banken en fauteuils zijn te leveren in alle soorten meubelstoffen van de merken Romo, Villa Nova en Black Edition. Hierdoor maak je je meubelen nog persoonlijker, het aanbod in deze stoffen is oneindig, je zit niet vast aan een standaard collectie stoffen.

Haarweg 56  •  7696 BB Brucht  •  +31 (0)6 5498 2458  •  info@gbconcept.nl

© OLBO – intermediair in identiteit 2019

Haarweg 56
7696 BB Brucht
+31 (0)6 5498 2458
info@gbconcept.nl

© OLBO – intermediair in identiteit 2019